Ton Van Genugten

Dakar-rijder Ton van Genugten 38 overleden. Ton van Genugten Eersel 25 januari 1983 is directeur van transportbedrijf Ton Trans BV.


2017 Iveco Trakker 4 4 507 Ton Van Genugten Rijder Anton Van Limpt Navigator Bernard Der Kinderen Monteur Dakar Truck3 Iveco Monster Trucks Trucks Teams

Mensen uit de omgeving van.

Ton van Genugten. Dakar-rijder Ton van Genugten 38 is overleden. Ton begon als snelle assistentie rijder bij Team de Rooy en hij was een graag geziene persoon in de rallywereld. Hij kwam om bij een val in een mestsilo.

De komende editie zou hij ook weer van de partij zijn. Ton van Genugten werd 38 jaar oud. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag bij een agrarisch bedrijf aan de Vleutstraat in Best.

In Best en een Nederlandse rallycoureur. Een 38-jarige man uit Eersel is overleden na een val in een mestsilo bij een agrarisch bedrijf in. De man uit Eersel 38 directeur van een bedrijf dat zich bezighoudt met mestvervoer en -transport viel in een mestkelder en overleefde dat niet.

Ton van Genugten bekend van zijn succesvolle deelnames aan de Dakar Rally is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een bedrijfsongeluk in Brabant. Daarnaast maakte Van Genugten die van 2013 tot 2016 zelfstandig deelnam aan de Dakar Rally deel uit van het team van Gerard de Rooy waarmee hij tussen 2016 en 2019 meedeed aan de rally. Mensen uit de omgeving van zijn team hebben het nieuws bevestigd.

Dakar-coureur Ton van Genugten komt om na val in mestsilo. Volgens Omroep Brabant is het slachtoffer Dakar-coureur Ton van Genugten 38. Ton van Genugten runde deze groep samen met zijn zus Claudia en vader Toon.

Trucker Ton van Genugten is op 38-jarige leeftijd overleden. Home Ton van Genugten. Hij kwam om bij een val in een mestsilo.

Van Genugten maakte deel uit van het Dakar-team De Rooy. BEST ANP - De bekende Dakar-rijder Ton van Genugten 38 is overleden. De bekende Nederlandse Dakar-rijder Ton van Genugten is donderdag op 38-jarige leeftijd overleden.

De bekende Dakar-rijder Ton van Genugten 38 is overleden. Bekende Dakar-coureur Ton van Genugten 38 overlijdt na val in mestsilo. Ton van Genugten.

Er wordt donderdagavond met verslagenheid gereageerd op het plotselinge overlijden van Dakar-coureur en ondernemer Ton van. De man die donderdag aan het begin van de avond om het leven kwam bij een bedrijfsongeval in Best is Ton van Genugten. BEST - update 2224 uur De bekende Dakar-rijder Ton van Genugten 38 is overleden.

Directie tontontranseu 06 20 13 09 35. Hij kwam om bij een val in een mestsilo. De trucker viel in een mestsilo.

De basis werd gelegd door de vader van Toon van Genugten die een traditioneel gemengd boerenbedrijf had met koeien varkens en kippen. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag bij een agrarisch bedrijf aan de Vleutstraat in Best. De man viel vanmiddag door een nog onbekende oorzaak in de silo.

Bekende Dakar-coureur Ton van Genugten 38 is aan het begin van de avond om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval in het Brabantse Best. De bekende Nederlandse Dakar-rijder Ton van Genugten is donderdag op 38-jarige leeftijd overleden. Mensen uit de omgeving van zijn team hebben het nieuws van.

Mensen uit de omgeving van zijn team hebben het nieuws van Omroep. Hij kwam om bij een val in een mestsilo. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.

Hij maakte tussen 2013 en 2018 deel uit van Team de Rooy. Belga De bekende Nederlandse Dakar-rijder Ton van Genugten is donderdag op 38-jarige leeftijd overleden. Ton van Genugten was internationaal bekend door zijn deelname aan de Dakar rally.

Van Genugten is voornamelijk bekend van zijn. Mensen uit de omgeving van. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag bij een agrarisch bedrijf aan de Vleutstraat in Best.

Plotselinge overlijden van Ton van Genugten 38 slaat in als een bom. Mensen uit de omgeving van zijn team hebben het nieuws van Omroep Brabant bevestigd. Hij kwam om bij een val in een mestsilo.

We gebruiken alleen functionele cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Mensen uit de omgeving van zijn team hebben het nieuws van Omroep Brabant bevestigd. Een specialistisch team van de brandweer haalde hem eruit maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

CORDOBA ANP - De Deense renner Magnus Cort Nielsen heeft in de twaalfde etappe van de Vuelta zijn. De groep staat onder leiding van oprichter en directeur-eigenaar Toon van Genugten samen met zijn dochter Claudia en zoon Ton. Hij kwam om bij een val in een mestsilo.

Dakar-coureur Ton van Genugten omgekomen bij val in mestsilo Best. Historie De Van Genugten Groep is een klassiek familiebedrijf met een rijke historie. Hij kwam om bij een val in een mestsilo.

De Brabander die zes keer meedeed aan de Dakar Rally kwam om het leven na een val in een mestsilo. Mensen uit de omgeving van zijn team hebben het nieuws bevestigd.


Missing Image Baja Truck Racing Rally Racing Rally Car


509 Van Genugten Ton Nld Der Kinderen Bernard Nld Willemsen Peter Bel Iveco Petronas Team De Rooy Iveco Truck Camion A Monster Trucks Dakar Trucks


507 Team De Rooy Iveco Ton Van Genugten Anton Van Limpt Bernard Der Kinderen Camiones Motores Barcos


De Truck Van Ton Van Genuten Zonder Voorruit Rijden Parijs


Trucker Van Genugten Zorgt Voor Eerste Nederlands Succes In Dakar Rally Rally Vrachtauto Sport


Ton Van Genugten Met Iveco Naar Morocco Desert Challenge Rally Truck Voertuigen


509 Van Genugten Ton Nld Der Kinderen Bernard Nld Willemsen Peter Bel Iveco Petronas Team De Rooy Iveco Truck Camion Acti Pisco Truck Vrachtwagens


Team De Rooy Dakar 2013 Grand Prix


Kamaz Caminhoes No Dakar 2017 O Russo Dmitry Sotnikov A Bordo Desse Kamaz Venceu A Etapa 7 Do Rally Dajar Seguido De Ton Van Genugten E Federico Villagra Da Iv


Pin On High Performance Vehicles


Image Result For Iveco Wallpaper


Pin By Silvana Borchi On Dakar Rally Rally Raid Monster Trucks Rally


Iveco Powerstar Duelo Com A Kamaz No Dakar Rally Mais Dificil O Mundo O Dakar Esta Na Sexta Etapa Ontem Foi Realizada A Qui Monster Trucks Vehicles Autosport


Truck Racing Trucks Autosport Racing


Pin On Ultimas Noticias


Dakar 2017 Team De Rooy 500 Gerard De Rooy 502 Federico Villagra 507 Ton Van Genugten 532 Wuf Van Ginkel


Onderhoud Aan De Scania Van Vick Versteijnen Top Trucks Dakar 523 Paris Dakar Trucks Rally Raid


507 Team De Rooy Iveco Ton Van Genugten Anton Van Limpt Bernard Der Kinderen


Met Nr 507 In Zijn Iveco Truck Ton Van Genugten Team De Rooy San Miguel De Tucuman Camiones San Miguel

Subscribe to receive free email updates: